Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Fantastic 4 (greek edition)




Αποφασισμένοι να σώσουν τον κόσμο εμφανίζονται οι "fantastic 4" σύμφωνα με δηλώσεις που έκαναν σε ΟΛΑ τα παγκόσμια ΜΜΕ. Ιδρύθηκαν το 2006 με σκοπό να με βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε το έγκλημα αλλά μέχρι τώρα είχαν μείνει στα λόγια. Είδαν όμως ότι το πράγμα δεν πάει άλλο και αποφάσισαν να περάσουν στις πράξεις.

Γνωρίζουν τα πάντα, από οικονομικά μέχρι θέματα που αφορούν διαδηλώσεις, από ληστείες και δολοφονίες μέχρι πολιτικά ζητήματα, από επιδημίες μέχρι τεχνολογία και ίντερνετ. Έχουν σχολιάσει τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση γιατί φυσικά γνωρίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Κάθε βράδυ τους βλέπουμε στα "παράθυρα" να μάχονται με κάθε λογής ανίδεους ,που μας το παίζουν "ειδικοί", για να περάσουν τη γνώμη τους. Καμιά φορά απογοητεύονται από την ασχετοσύνη των ανθρώπων και ορισμένοι κλαίνε στον αέρα.

Ενίοτε φωνάζουν κιόλας επειδή υπάρχουν μερικοί παππούδες που τους βλέπουν στην τηλεόραση και έχουν προβλήματα ακοής με αποτέλεσμα να μην τους ακούν και να προσπαθούν να διαβάσουν τα χείλη τους. 

Είναι τέσσερις άνθρωποι που τα ξέρουν όλα. Τέσσερις άνθρωποι που μπορούν να τα σχολιάζουν όλα. Τέσσερα τέρατα γνώσης. Ποιοι είναι;

"Cry-man" (κατά κόσμον Γιώργος Τράγκας)
"Greek lover" (κατά κόσμον Γιάννης Πρετεντέρης)
"Ο μουστακαλής" (κατά κόσμον Πάυλος Τσίμας)
"Αλέξης Παπαχελάς" (κατά κόσμον Αλέξης Παπαχελάς)

Αύγουστος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου