Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μία παράκληση μέσα απ' την καρδιά μου.

(δημοσιευμένο στο real-democracy.gr)

Είμαι 15 χρονών και παρ' ότι έγραφα εξετάσεις μέχρι και πριν λίγες μέρες ερχόμουν στο Σύνταγμα τα απογεύματα. Εννοείται ότι αυτό δεν το λέω για να γίνω ήρωας αλλά για να καταλάβετε πόσο πολύ με ενδιαφέρει το κίνημα και πόσο πολύ θέλω, ελπίζω και πιστεύω στην ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος.

Το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΔΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ και ούτε σκοπεύω να μπω σε κανένα σύντομα.

Αυτό το κίνημα με εκφράζει απόλυτα. Έχει επαναστατικά στοιχεία, αμεσοδημοκρατικά στοιχεία, πατριωτικά (όχι εθνικιστικά) στοιχεία, καλή οργάνωση, πολλές απόψεις κ.α. Το κακό είναι ότι στη συνέλευση τον τελευταίο καιρό φένεται να παίρνουν μέρος ΕΝΤΟΝΑ κομματικοποιημένοι άνθρωποι οι οποίοι εξυπηρετούν κατ' αποκλειστικότητα τα κομματικά τους συμφέροντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δε λέω ότι ΟΛΑ τα μέλη της συνέλευσης είναι σε κόμματα, ούτε ότι ΟΛΟΙ όσοι είναι σε κόμματα εξυπηρετούν τα κομματικά τους συμφεροντά. Αλλά έστω και 100 άτομα να είναι επηρεάζουν πολύ.

Όλοι ξέρουμε πως την Τετάρτη έγινε προβοκάτσια αλλά οι κουκουλοφόροι δεν ήταν ΜΟΝΟ αστυνομικοί με κουκούλες αλλά και αναρχικοί οι οποίοι δε σεβάστηκαν τους εκαντοτάδες χιλιάδες διαδηλωτές που ίσως γινόντουσαν και εκατομμύριο με το πέρασμα της ώρας και ΔΙΕΛΥΣΑΝ τη συγκέντρωση... Πολλοί ειρηνικοί διαδηλωτές ,επίσης, δέχτηκαν ωμή βία από μπάτσους-ρομπότ (και όχι αστυνομικούς) χωρίς να κάνουν τίποτα και έτσι μετά από ορισμένες ομιλίες "κομματικών εκπροσώπων" -κυρίως της εξοκοινοβουλευτικής αριστεράς- ψήφισαν να χρησιμοποιούμε και εμείς βία!!!

Πείτε μου πώς θα με αφήσει εμένα η μάνα μου να κατέβω ξανά ενώ ξέρει ότι θα πλακωθώ με τα ΜΑΤ???

Πώς θα κατέβουν όλοι όσοι είναι άνω των 60 που δεν έχουν τις αντοχές ενός 20χρονου???

Και κυρίως πως θα κατέβουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΜΟΛΟΤΟΦ, ΞΥΛΟ ΜΕ ΜΑΤ κ.λπ ????

Όλοι αυτοί είναι πάρα πολλοί και είναι έκείνοι που κάνουν τη διαφορά στο κίνημα γιατί τραμπούκους, αναρχικούς και φασίστες είχαμε ξαναδεί αλλά γιαγιάδες, γέρους, μωρά σε καρότσια, ανθρώπους με σακάκι ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

Αυτές οι αποφάσεις περί βίας άρχισαν να παίρνονται στη συνέλευση εξαιτίας της εισαγωγής ανθρώπων που εξυπηρετούν συμφέροντα στο κίνημα. Έτσι εκείνοι που θέλουν να μας διαλύσουν πετυχαίνουν το σκοπό τους γιατί άμα ο κόσμος καταλάβει ότι υπάρχουν κόμματα στο Σύνταγμα και αρχίσει να γίνεται συστηματική χρήση βίας από μέρους μας ο κόσμος θα αρχίσει να μειώνεται συστηματικά!

Δε θέλω να τους διώξουμε αυτούς τους κομματικοποιημένους αλλά θέλω να τους πω το εξής:

Αφήστε στην άκρη τα κομματικά-πολιτικά σας συμφέροντα και τότε όλοι θα γίνουμε ένα, ο κόσμος στην πλατεία θα φτάσει τα 2.000.000 και θα πέσει η κυβέρνηση, θα φύγει το μνημόνιο, θα διαγραφεί το απεχθές χρέος.


Μη στερήσετε το δικαίωμα στους εφήβους που πάνε πρώτη φορά σε διαδήλωση, στους γονείς που φέρνουν με το καρότσι τα παιδιά τους, στους γέρους που βγήκαν από το σπίτι τους μετά από καιρό, στους ακομμάτιστους που πιστεύουν στην επανάσταση, στους πολιτικά διαφοροποιημένους και στους τύπους με τα σακάκια και τις γραβάτες που μόλις έχουν γυρίσει από τη δουλεία τους να έρχονται στο Σύνταγμα.

Όλοι ξέρετε πως θα γίνει αυτό...


ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. Έτσι θα γίνετε έμμεσα φασίστες...

Ας σταματήσετε να βάζετε τα ατομικά σας συμφέροντα πάνω από τα γενικά πριν να είναι αργά. Υπάρχει ακόμη χρόνος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!


Υ.Γ. : Προσπάθησα όσο μπορούσα να σας εκφράσω αυτά που πιστεύω και αυτά που νιώθω αλλά δεν μπορώ να το κάνω τέλεια και επακριβώς. Ελπίζω να μη σας κούρασα.

Ιούνιος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου