Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΘ αυτή την ανάρτηθη!



Σήμερα, πραγματοποιούνται οι μεγάλες διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης. Οι διαδηλωτές αναμένεται να ξεπεράσουν τα 7 εκατομμύρια. Ήδη έχουν αρχίσει να φτάνουν στην πόλη UFO με εξωγήινους οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν τους διαδηλωτές ενώ τρία ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. και του στρατού έχουν επιστρατευτεί για να φυγαδεύσουν τον πρωθυπουργό και ορισμένους βουλευτές σε περίπτωση που χρειαστεί.

Ένα ειδικό ζέπελιν έχει έρθει από τη Γερμανία για τυχόν φυγάδευση του Θεόδωρου Πάγκαλου, το οποίο δε θα στοιχίσει τίποτα στον ελληνικό λαό και θα είναι και φιλικό προς το περιβάλλον, αφού αντί για πετρέλαιο (βενζίνη) θα χρησιμοποιηθούν "φυσικά αέρια" του αντιπροέδρου μας.

Επίσης, η εθνική ομάδα μπάσκετ θα απουσιάσει από το σημερινό αγώνα με τη Ρωσία γιατί, προφανώς, θα διαδηλώσει στη ΔΕΘ, όπως και άλλοι 150 εκατομμύρια Έλληνες.

Για λόγους ασφαλείας, ακροβολισμένοι θα βρίσκονται σε ταράτσες και σοκάκια οι Έλληνες "πόρδερς" οι οποίοι θα απωθήσουν τους διαδηλωτές σε περίπτωση επεισοδίων, μιας και πλέον όλοι έχουν μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, οπότε τα χημικά δεν κάνουν κάτι.

Έτσι, τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τους "πόρδερς" για να αχριστέψουν τις μάσκες των διαδηλωτών. Εννοείται πως τα ΜΑΤ έχουν εξοπλιστεί με ειδικές αντιπορδικές μάσκες οι οποίες δεν πωλούνται στην αγορά.

Σεπτέμβριος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου