Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ιστορίες γι' αγρίους. Επεισόδιο 1: Το προφίλ των (υπέρ)ηρώων.


Κάπου γύρω στο 2011 δημιουργήθηκε μία ομάδα με σκοπό να πολεμήσει τον Τσακ Νόρρις ο οποίος οραματίζεται να κατακτήσει όλον τον κόσμο με τη βία και να γίνει ο αυτοκράτορας της Γης. Παρακάτω θα δείτε τα μέλη της ομάδας και λίγες πληροφορίες γι' αυτούς.

Μπομπ Μάρλευ: Τζαμαικανός τραγουδιστής ρέγγε. Έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο είδος μουσικής τόσο πολύ που αν στο Γόογλε γράψεις τη λέξη "Reggae" η πρώτη σελίδα με τα αποτελέσματα θα ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν. Έπειτα ακολουθεί ο Πασχάλης Τερζής, η Πέγκυ Ζήνα, ο Παρασκευάς και φυσικά εγώ, εμένα με βγάζει ό,τι και να αναζητήσετε. Ο Μπομπ Μάρλευ κατάφερε να γίνει τόσο γνωστός επειδή κάπνιζε μαριχουάνα. Είναι, άλλωστε, ταυτισμένος με την ινδική κάνναβη. Επιπλέον, έχει ταυτιστεί απίστευτα με τα χρώματα της σημαίας της Αιθιοπίας (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο). Είναι τόσο ταυτισμένος μάλιστα με τα χρώματα αυτά και την ινδική κάνναβη, όπου σε λίγο καιρό θα είναι γνωστός ως "Αιθίοπας καπνιστής ινδικής κάνναβης" και όχι ως "Τζαμαικανός τραγουδιστής reggae". Του αρέσει πάρα πολύ να συμμετέχει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες κάνοντας τη μπάλα και να καπνίζει μαριχουάνα. Ήταν πολύ φιλειρηνιστής και προσπαθούσε να πολεμάει τον πόλεμο μέχρι την τελευταία του ανάσα. Το 2001 τον συνέλαβαν και τον σκότωσαν -χωρίς λόγο. Η τελευταία του επιθυμία, την οποία ανέλαβε να πραγπατοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν να αποποινικοποιηθεί η χρήση της ινδικής κάνναβης γιατί του άρεσε πολύ να την καπνίζει

Τάκης: Ο Τάκης (δεν έχει επίθετο) είναι Έλληνας ταξιτζής. Είναι αυτό που λέμε "ταρίφας". Στο δρόμο όλη την ώρα μουτζώνει και βρίζει τα μηχανάκια που τον περνάνε σφήμα και όσους πηγαίνουνε αργά μιας και αυτός τρέχει σαν τρελός. Είναι φανατικός Ολυμπιακός και έβλεπε τις εκπομπές του Τσουκαλά στο "Magic" . Αγαπημένοι του παίκτες ήταν ο Καρεμπέ, ο Λούα-Λούα και ο Τζόρτζεβιτς. Επί Ανδρέα Παπανδρέου ψήφιζε ΠαΣοΚ αλλά τα τελευταία χρόνια τοέπαιζε ψαγμένος λέγοντας πως όλοι είναι σκατά, και έκανε αποχή με εξαίρεση τις τελευταίες εκλογές που ψήφισε ΛαΟΣ γιατί έβαζε ο Ανατολάκης και τις δημοτικές που είχε ψηφίσει Φασούλα. Είναι μπουλούκος, γεμάτος τρίχες και έχει μόνο λίγα μαλλιά γύρω από την καράφλα που βρίσκεται στη μέση. Όταν οδηγεί μιλάει στο τηλέφωνο ή καπνίζει και ταυτόχρονα πίνει φραπέ. Το καλοκαίρι κυκλοφορεί με τα πάνω κουμπιά του πουκαμίσου του ξεκουμπωμένα και όταν μπαίνουν τουρίστριες το παίζει greek lover και τους λέει: "Άι αμ βέρυ χάπι μπικόουζ άι γουίλ τράνσφερ δίιζ μπιούτιφουλ γκέρλς." Μερικές φορές τους μαθαίνει να λένε "Καλημέρα", "Ευχαριτσώ" και "Μαλάκας". Πέθανε σε ατύχημα το 2008. Η οικογένειά του έπεισε τον Παπανδρέου να ξαναποινικοποιήσει την ινδική κάνναβη γιατί οι επιβάτες κάπνιζαν μες το αυτόκίνητο με αποτέλεσμα να μαστουρώνει κι αυτός,μέχριπου κάποια μέρα έγινε το μοιραίο.

Θεοπούλα: Είναι γνωστή από την τηλεοπτική σειρά "Στο παρά 5". Είναι γιαγιάκα, γύρω στα 75, και πάσχει από 77.000 παθήσεις που την έχουν κάνει μία κινούμενη μάζα που πετάει όλη την ώρα κοτσάνες και βρίσκεται συνεχώς εκτός θέματος. Ακολουθεί τη γιαγιά του Σπύρου όπου κι αν πάει και κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Μαθαίνανε γαλλικά, drums, πηγαίνανε στο γήπεδο και ζωγραφίζανε. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Θεοπούλα τα έκανε όλα αυτά σε τέλειο επίπεδο. Τώρα πια, έχει βαρεθεί τις τέχνες και τα γήπεδα και προσπαθεί να πείσει τον Παπανδρέου να ξανααποποινηκοποιήσει την ινδική κάνναβη για να μαστουρώνει μαζί με το Σόφι. Το 2001 περνούσε κάτω από τους δίδυμους πύργους τη στιγμή της επίθεσης. Τότε κάποιος πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί και έπεσε πάνω στο κεφάλι της με αποτέλεσμα η Θεοπούλα να πεθάνει και αυτός να ζήσει

Αδάμ: Ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη γη. Ήταν γεμάτος τρίχες και τα μαλιά του έφταναν μέχρι το έδαφος γιατί δεν είχε λεφτά για κούρεμα. Αν λάβουμε υπόψιν μας τη θεωρία που λέει ότι ο άνθρωπος από γενιά σε γενιά ψηλώνει, ο Αδάμ θα ήταν λιγότερο από 50cm. Έκανε παρέα με αγριογούρουνα, ηρεμογούρουνα, αρκούδες και με τους 7 νάνους. Τα qualifications του ήταν ότι μιλούσε άπταιστα αγγλικά και ότι ήξερε να παίζει πολύ καλό βιολοντσέλο. Όλοι εσείς που το διαβάζετε αυτό το κείμενο είστε απόγονοί του. Μέχρι και εγώ απόγονός του είμαι, άσχετα αν βρίσκομαι τρία επίπεδα πιο πάνω από τους κοινούς θνητούς. Ο Αδάμ τραυματίστηκε θανάσιμα από τον εξοστρακισμό μιας σφαίρας ενός ειδικού φρουρού. Πριν αφήσει την τελευταία του πνοή πρόλαβε τουλάχιστον να εφέυρει τα τσιγάρα ινδικής κάνναβης.

Μικρός Πρίγκιπας: Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι ο μαγαλύτερος φλώρος όλων τον εποχών! Ήταν ο πρώτος "άντρας" που φόραγε φουστάνι και είχε συμπεριφορά γυναίακς. Ήταν επίσης ο πρώτος άνθρωπος μετά το Μόγλυ και τον Ταρζάν που συνομιλούσε με ζώα. Έβλεπε Τατιάνα κάθε μεσημέρι και διάβαζε "Espresso", και "Ok". Έβαφε τα νύχια του μαύρα γιατι θεωρούσε ότι τα ροζ είναι πολύ γκεουλίστικα και παραπέμπουν σε γυναίκα. Το μόνο αντρικό πράγμα που έκανε ήταν να ρεύεται και να κλάνει. Επειδή όμως το έκανε όλη μέρα για ξεκάρφωμα, δημιούργησε τα γνωστά περιβαλλοντικά προβλήματα. Ένα μεσημέρι καθότανε με την αλεπού στο δάσος και κάνανε φλογοβόλο με τις κλανιές τους με αποτέλεσμα να καεί ένα δέντρο και μετά όλο το δάσος. Κατηγορήθηκε για εμπρησμό και καταδικάστηκε σε θάνατο το 2004. Για ινδική κάνναβη ούτε λόγος φυσικά αφού θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα κάπνιζε. Την είχε απολύτως γραμμένη στα παλιά του τα παππούτσια, μιας και @ρχiDi@ δεν είχε. Παρακάτω τον βλέπετε σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με μια παπαρούνα:

Όλοι αυτόι αναστήθηκαν φέτος από το Θεό για να εμποδίσουν την παγκόσμια δικτατορία που επιβουλεύεται ο Τσακ Νόρρις.

Αύγουστος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου