Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Μία αφροδισιακή συνέντευξη από την Ελευθερία Ελευθερίου.
Πέμπτη πρωί και η κανονισμένη συνάντησή μας με Ελευθερία Ελευθερίου πλησιάζει. Γράφουμε "20" στην Ιστορία, βγαίνουμε έξω από το σχολείο και μας περιμένει ο σοφέρ της "Πλατείας" για να μας μεταφέρει στο σπίτι της τραγουδίστριας. Αφού στη διαδρομή λιποθύμησαν δεκάδες γυναίκες στη θέα μας και αναγκαστήκαμε να τις μεταφέρουμε στο ειδικό ιατρείο της "Πλατείας", φτάσαμε στον προορισμό μας. Εκεί, η Ελευθερία μας επιφύλασσε θερμή υποδοχή και μετά από λίγο ξεκινήσαμε τη συνέντευξη.

Πλατείερς: Γεια σου Ελευθερία. Είμαστε χαρούμενοι που σ' έχουμε κοντά μας και μας μεταδίδεις την "αφροδισιακή" σου ενέργεια.

Ελευθερία: Χαρά μου να έχω δίπλα μου δύο τόσο όμορφα αγόρια (κλείσιμο ματιού).

Clown: Θες να μας πεις δύο λόγια την εμπειρία σου από το διαγωνισμό;

Ελευθερία: Φυσικά! Ήταν μία φανταστική εμπειρία. Τα παιδιά μου φέρθηκαν "πολύ" καλά (κλείσιμο ματιού), οι παρουσιαστές παρουσίασαν τη βραδιά -και εμένα- εξαιρετικά, οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ περιποιητικίστικοι και οι eurofan εκδηλωτικοί.

Αλέκος Παπ.: Ποια η γνώμη σου για την ελληνική αποστολή;

Ελευθερία: Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Στόχος μας ήταν η παραμονή στην κατηγορία και, πιστεύω, ότι με τη συνδρομή όλων των ποδοσφαιριστών, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Όλα τα παιδιά εργάστηκαν πολύ σκληρά και, κατά τη γνώμη μου, αξίζαμε καλύτερη θέση. Άσε με, άσε με. Είναι δυνατόν τα χούφταλα -με το συμπάθιο δηλαδή- να βγαίνουν δεύτερα. Ή η άλλη η μπαζόλα η Σουηδέζα πρώτη; Δεν ξέρω για το κοινό, εγώ πάντως μου άρεσα πάρα πολύ!

Αλέκος Παπ.: Δεν ήσουνα όμως λίγο προκλητική με την εμφάνισή σου;

Clown: Το ανδρικό κοινό ερεθίστηκε τα μάλα. Δε νομίζεις ότι οι νεαροί που παρακολούθησαν το διαγωνισμό έγιναν δέκτες σεξουαλικών παραστάσεων, που επέδρασαν υποσυνείδητα και δημιούργησαν την αίσθηση ότι η γυναίκα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μέσο σεξουαλικής ικανοποίησης των ανδρών;

Ελευθερία: Ναι, ναι, δίκιο έχετε, Έπρεπε να έχω καλύτερη θέση από την Ήβη.

Αλέκος Παπ.: Μμμάλισταα... Τέλος πάντων, μιας και το 'φερε η κουβέντα, ποια η γνώμη σου για την Ήδη Αδάμου;

Ελευθερία: Hellooooo! Είναι δυνατόν να πάρει καλύτερη θέση από μένα; Χάσε πρώτα λίγα κιλά αγάπη μου και μετά τα ξαναλέμε. Πόσο μπούτι να δείξω δηλαδή για να περάσω την Ήβη; Δίκιο έχουν που λένε ότι οι eurofan τη λαδώνουν τη σαλάτα, το μελώνουν το λουκουμά, το ξυρίζουν το κωλαράκι βρε αδερφέ (κλείσιμο ματιού)!

Πλατείερς: Χεχε.

Clown: Ποια η άποψή σου για τους ομοφυλόφιλους;

Ελευθερία: Ποιους καλέ, τους ντιγιντάνγκες εννοείς; Κοίτα, καλά παιδιά είναι, αλλά πως γίνεται να μην τους αρέσω;

Clown: Πράγματι Ελευθερία, είσαι πιπίνι.

Αλέκος Παπ.: Μήπως έχεις ξεπεράσει τα όρια των αποκαλύψεων εσωρούχων και έχεις γίνει ολίγον πορνίδιο;

Ελευθερία: Ας μην μιλήσουμε άλλο περί βρακολογίας.

Clown: Ωραία. Τι πιστεύεις για την κατάσταση της χώρας μας σήμερα;

Ελευθερία: Το πολιτικό αδιέξοδο στην Ελλάδα, μετά την ουσιαστική κατάρρευση των δύο παραδοσιακών κυβερνητικών κομμάτων της χώρας στις εκλογές της 6ης Μαΐου, συμβαίνει μέσα στο πλαίσιο μιας οικονομικής κατάστασης που επιδεινώνεται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία. Τα πτωτικά χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο, οι υποβαθμίσεις τραπεζών, η αυξανόμενη ανεργία, και οι στάσιμοι ή πτωτικοί ρυθμοί ανάπτυξης είναι σημάδια μιας κατολίσθησης σε βαθιά ύφεση. Η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάρρευση στην Ελλάδα εκφράζει με οξύτητα την ευρύτερη κρίση του Ευρωπαϊκού και παγκόσμιου καπιταλισμού.

Αλέκος Παπ.: Πράγματι. Αυτό ακριβώς πιστεύουμε κι εμείς.

Πλατείερς: (Μ' ένα στόμα, μια φωνή) Ευχαριστούμε πολύ Ελευθερία. Περάσαμε υπέροχα μαζί σου.

Ελευθερία: Κι εγώ παιδιά μαζί σας. Έχει χαλάσει το καζανάκι μου. Μπορείτε να έρθετε να το "επισκευάσετε" (κλείσιμο ματιού);

Πλατείερς: Μετά χαράς!


Τα υπόλοιπα γεγονότα δεν κατεγράφησαν για ευνόητους λόγους...

Μάιος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου