Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ένα (ακόμη) βράδυ έξω.



Αποφάσισα σήμερα να δεχτώ την πρόταση του ntenekes25 και να "βγω". Είχα ήδη βγεί πολλές φορές από το σπίτι μου αλλά αυτα δε θεωρούνται "βγαλσίματα". "Βγάλσιμο" είναι όταν βγαίνεις έξω από το σπίτι σου και πας να μπεις -συνήθως- σε μια καφετέρια, ένα club ή ένα σουβλατζίδικο.Το "βγάλσιμο" πρέπει να γίνεται πάντα βράδυ αλλιώς δε θεωρείται "βγάλσιμο".

Στην ουσία όμως δε βγαίνεις αλλά βγαινομπαινοβγαινομπαίνεις μιάς και φεύγεις από το σπίτι σου, μπαίνεις σε ένα κατάστημα, βγαίνεις από το κατάστημα και μετά ξαναμπαίνεις σπίτι σου.

Επίσης πολλοί αντί να λένε πάω να χέσω λένε πάω να βγω με αποτέλεσμα να μπερδεύομαι και όταν μου λέει κάποιος "θες να βγούμε;, να μην καταλαβαίνω αν θέλει να πάμε σε κανά καφενέ το βράδυ, αν θέλει να πάμε μαζί για χέσιμο ή αν απλά θέλει να βγούμε έξω από το σπίτι χωρίς να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο (τα δύο δεύτερα μπορούν να γίνουν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεν είναι ανάγκη να είναι βράδυ.

Βγήκαμε τέλος πάντων και μαζί μας ήρθε και ο Ν. Κάναμε μερικές βόλτες, φάγαμε παγωτά ( ο ntenekes25 είπε πως τα περιτυλίγματα των παγωτών δεν τον εκφράζουν καλλιτεχνικά και γι' αυτό πήρε ice-tea).

Έπειτα συναντήσαμε τη Μ. (δύσκολο να μαντέψετε το όνομα...) η οποία χόρευε μαζί με μία γιαγιά και ένα μπέμπη στο προαύλιο ενός κλειστού μαγαζιού (δεν κάνω πλάκα - το μαγαζί ήταν όντως κλειστό). Η Μ. μας αγκάλιασε γιατί είχε καιρό να μας δει και μάλιστα αγκάλιασε και τον Ν. -χωρίς λόγο μιας και τον έβλεπε πρώτη φορά.

Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Ν. είπε να φύγει αφού νόμιζε πως η Μ. έπαιρνε ναρκωτικά γιατί ήταν πολύ χαρούμενη και είπε πως θα την ξανασυναντήσει όταν αποποινικοποιηθεί η ινδική κάνναβη γιατί δεν του αρέσει η παρανομία.

 Έτσι συνέχισα εγώ με τον nteneke και εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας στο "κίνημα των πλατειών" είπαμε να κάτσουμε σε πλατείες και όχι σε καφετέριες.Σε μια πλατεία ξανασυναντήσαμε τη Μ. η οποία είχε αφήσει τη γιαγιά και τον μπέμπη και ήταν μόνη της.

 Ήρθε μιλήσαμε και έριξε τα χαρτιά στον nteneke. Το μέλλον του φαίνεται σα σαπουνόπερα, αλλά αυτά ίσως σας τα πω άλλη φορά. Μετά από αυτό η Μ. αποφάσισε να γίνει αστρολόγος αλλά επειδή οι περισσότεροι αστρολόγοι είναι παράνομοι αποφασίσαμε με τον nteneke να πάμε σπίτια μας και να μην ξαναδούμε τη Μ. μέχρι να αποποινικοποιηθούν και οι αστρολόγοι.


Υ.Γ.1.: Ο ntenekes και η Μ. έχουν blogs που θα τα βρείτε δεξία.
Υ.Γ.2: Ο Ν. δεν έχει blog οπότε όσο και να ψάξετε δε θα το βρείτε.

Αύγουστος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου