Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

"Σε ξένα μέρη άγνωστα σε γράφανε σε λίστες, τώρα κοιτάς τα άρρωστα, τα εγγόνια σου φασίστες..."




Καιρός να καταλάβουμε όλοι μας πως στη θέση που βρίσκονται σήμερα οι Πακιστανοί-Αφγανοί-Φιλλιπινέζοι κ.λπ. βρίσκονταν και οι Έλληνες πριν περίπου 60 χρόνια, ως μετανάστες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και κυρίως στη Γερμανία.

Πολλοί λένε πως οι Έλληνες δεν δημιουργούσαν προβλήματα στις χώρες που πήγαιναν, επομένως ήταν ευπρόσδεκτοι.

Βρε βλάκες, αν θεωρείτε πως οι Έλληνες είναι τάχα ανώτερη φυλή από τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς και γι' αυτό δε δημιουργούσαν προβλήματα, θα σας πρότεινα να κοιτάξετε τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία της αστυνομίας που αφορούν τα εγκλήματα που γίνονται στην Ελλάδα και να διαπιστώσετε πως ο αριθμός των εγκλημάτων που διαπράττονται στη χώρα μας, είναι μισά-μισά από Ελληνες και μετανάστες.

Μάλιστα, στα "σοβαρά" εγκλήματα, οι Έλληνες κατέχουν τα πρωτεία μιας και οι μετανάστες κυρίως κατηγορούνται για μικροεγκλήματα όπως π.χ. για πώληση παράνομων CD.

Πως λοιπόν κάποιος που δε σέβεται την ίδια του τη χώρα, θα σεβαστεί περισσότερο τη χώρα την οποία ο πατέρας του πολέμησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο;;

Άρα, πάνω-κάτω μπούρδες είναι όλα αυτά περί "καλών Ελλήνων μεταναστών" και "κακών ξένων μεταναστών".

Όλοι οι μετανάστες είναι το ίδιο -όπως και όλοι οι άνθρωποι της Γης- και οφείλουμε να τους σεβόμαστε μιας και οι πολιτικές των δικών μας χωρών τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν από το σπίτι και την οικογένειά τους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου