Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Οι Σκουριές, η Greenpeace και ο θαυματουργός Δένδιας...



Κοιτάξτε τι παίζει. Μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές οργανώσεις είναι η Greenpeace, με αρκετές χιλιάδες μέλη στη χώρα μας και με αρκετούς ηλίθιους τύπους με πορτοκαλί μπλουζάκια στο κέντρο της Αθήνας που νομίζουν πως είναι ακτιβιστές και πως υπάρχει κάποιος που δεν τους γράφει στ' αρχίδια του.

Παρ' όλο που θεωρητικά λοιπόν η Greenpeace είναι η σημαντικότερη οικολογική οργάνωση στην Ελλάδα, δεν έχει κάνει τίποτα -μα τίποτα- για την καταστροφή που συντελείται στις Σκουριές της Χαλκιδικής.

Μας λένε για το λιώσιμο των πάγων στις Άνδεις και την Ανταρκτική, μας λένε για τα δέντρα που κόβονται από τον Αμαζόνιο, μας λένε για τη μόλυνση του Ινδικού Ωκεανού, αλλά τι μας νοιάζει εμάς που καταστρέφεται ένα δάσος στη χώρα μας.

Ας σώσουμε εμείς τις Άνδεις, την Ανταρκτική, τον Αμαζόνιο και τον Ινδικό Ωκεανό και θα έρθουν να σώσουν τη Χαλκιδική οι Ινδιάνοι, οι Εσκιμώοι και οι Ασιάτες...

Επίσης, σχετικά με το ίδιο θέμα, ίσως να ακούσατε πως χθες ένας αστυνομικός "τραυματίστηκε" από σφαίρες καραμπίνας στο δάσος των Σκουριών. Μάλιστα, ξέσπασε τόσο μεγάλο θέμα που ο ίδιος ο Δένδιας πήγε στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο τραυματίας αστυνομικός για να του συμπαρασταθεί -άσχετα που κανένα νοσοκομείο δεν ανακοίνωσε πως υπάρχει τραυματίας από σκάγια καραμπίνας.

 Ο Υπουργός μας έκανε το καθήκον του και του συμπαραστάθηκε τόσο πολύ, που σήμερα ο αστυνομικός είναι περδίκι και ίσως να έχει βγει ήδη από το νοσοκομείο.

Και εγώ θυμάμαι ένα παιδί, νομίζω Αλέξη τον έλεγαν, που είχε πυροβοληθεί και αυτός, αλλά εκείνον δεν τον επισκέφτηκε ο Δένδιας και τελικά πέθανε.

Αυτά για σήμερα, θα τα ξαναπούμε, η φώτο είναι από τη Χαλκιδική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου